Máme za sebou první ze dvou časovek, které jedeme v Mileniu a to za účasti 18 jezdců, což je rekordní účast na této dráze.

Rozhodnutí jet 6 jezdců v rozjížďce, při dlouhé variantě dráhy, se ukázalo jako správné a moc jsme se sobě na dráze nepletli. Výjimkou byl Honza Starý, nováček v našich závodech, který brzy ukázal, že do „C“ rozjížděk svojí výkonností nepatří a prokousával se pořadím závodu nahoru.

Při neúčasti Tomáše a Patrika se otevřela možnost dostat se na stupně vítězů i nám ostatním. A jak jsme toho využili? pojďme se na to podívat.

V závodě se na 1. místě usadil Béďa, který zúročil nejenom svojí letitou znalost dráhy, ale také nedávno odjetý závod KART RACE na stejné dráze a nikoho před sebe již nepustil. Průměrným časem pod 44,6 sekundy ostatní zcela deklasoval. Za ním kontroloval druhou pozici Lukáš Rampa.  Na třetího místo se prokousal již zmíněný Honza Starý a odsunul tím  na čtvrté Luďka. O místa následují, s průměrnými časy pod 46 sekund, se dle očekávání podělili Jarda Hajdúk, Jirka Snopek, Honza Šnajdauf. K ním se zařadil i stále ještě nováček Michal Penz. Ostatní závodními, ačkoliv měly časy nad 46 vteřin, určitě svým výkonem nezklamali.

A jak se nám změnilo pořadí? Při neúčasti již zmíněných „rychlíků“ si kluci Málkovi prohodili na čele pořadí a Béďa se stal novým vedoucím. Patrik se propadl na 6. pozici a největším skokanem se stal Honza Starý, kdy po jednom odjetém závodě skočil hned na 13. místo.