Včerejší závody se jedním slovem prostě „povedly“.

Sluníčko se na nás smálo a nás bylo akorát tucet a nikdo z účastníků neměl chuť se na dráze nebezpečně přetlačovat. Prostě paráda. Bez jakýchkoliv karambolů jsme závod odjeli pod 2 a půl hodiny.

Rozdělení do dvou rozjížděk se ukázalo jako velmi vyrovnané a z obou dvou rozjíždek se do velkého finále dostalo po 3 jezdcích.

Patrik s Tomášem vyhráli svoje rozjížďky se tejným bodovým ziskem a tak o pořadí na startu finále rozhodl větší počet lepších umístění pro Patrika. To se, při vylosování motokár, ukázalo nakonec jako rozhodující výhoda pro Patrika.

Na třetím místo se po delší době probojoval Béďa, který byl s vylosovanou károu ve finále  odsouzen k pouhému bránění svého pořadí.

Čtvrtý byl tak jako v září Dan a na pátém místě tentokrát Martin Vlček.

Do velkého finále se soustředěným výkonem protlačil Luděk, protisměr má v Hořovicích prostě raději, a ve finále rozhodně nebyl do počtu.

V malém finále se utkali jak tradiční rivalové Honza Šnaidauf a Jirka Snopek tak i nově příchozí závodníci. Jejich výkony jsou příslibem do dalších závodů.

V celkovém pořadí mají na prvních dvou místech shodný bodový zisk Patrik a Tomáše a na 3 až 5 místě jsou shodně Dan, Martin i Béďa. Letos to vypadá na zamotanější pořadí, tedy pokud se jmenovaní budou pravidelně účastnit všech závodů.

Všem kdo přijeli fakt díky moc. Závod to byl prostě super.