Dnes jsme jeli v Hořovicích první tamní letošní závody a to není „apríl“. Výsledky závodu také nejsou „apríl“.

Jak to vlastně všechno bylo?

Z rychlých rychlíků dorazil jenom Patrik, a tak my všichni ostatní jsme měli celkem velkou šanci dostat se na bednu. Z Málkovců dorazil totiž jenom Béďa. Jak se nakonec ukázalo, jako reprezentativní vzorek rodiny byl více než dostačující zástupce.

Počasí bylo opravdu luxusní a sluníčko zahřívalo nás i dráhu, Káry bylo perfektně, tedy skoro perfektně připravené a tak na nás čekalo jen a jen protáhnout je jak se patří, protože i pneumatiky neuvěřitelně drželi.

Prostě P A R A D A !!!!!!!!!

Jediná škoda byla, že se nás nesešel sudý počet a tak jedna kvalifikační skupina měla 5 a druhá 4 jezdce. Doplatil na to Kryštof, který měl vyšší součet bodů než táta Tomáš.

Béďa zajel všechny rozjížďky kvalifikace bez zaváhání za 1 a tak si vybíral do velkého finále jako první a co se mu povedlo, vybrat si „1“, která byla prostě skvělá.

Patrikova skupina v 5 jezdcích byla trochu zamotanější a tak se Patrik dostal „pouze“ na druhé místo po kvalifikacích.

To bylo rozhodující i pro finálovou jízdu. Béďa si to s „1“ károu užíval a obě rozjížďky na konec vyhrál. Patrik, hlavně v druhé rozjížďce bojoval s Radkem, jejichž souboje měly vizitku té nejvyšší kvality. Radek se skvělým výkonem dostal na třetí místo.

Honza nejprve s přehledem z první pozice, také s „1“ károu, vyhrál malé finále a potom v tom velkém se dokázal dostat přes Jardu. Ten se již v jeho třetím závodě vysloužil respekt svými výkony a umístit na 5 místě.

No a na dalších místech jsme se umístili my ostatní.